Ο αρχικός χώρος ανακαινίσθηκε ριζικά ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός Τεχνικού Γραφείου.

Το πρώτο στοιχείο στον σχεδιασμό της λύσης ήταν να αποκτήσουν οι επιμέρους χώροι ιδιωτικότητα χωρίς να χαθεί το φως και η θέα προς την κεντρική μπαλκονόπορτα που βλέπει στα δέντρα της πλατείας. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο ήταν να δημιουργηθούν ανεξάρτητες θέσεις εργασίας που να αποτελούν τον προσωπικό χώρο του κάθε εργαζόμενου και οι κοινόχρηστες λειτουργίες να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες από όλους. Ο χώρος για τους πελάτες αναβαθμίστηκε και μελετήθηκε έτσι ώστε να μπορεί να δει κανείς όλους τους χώρους παραγωγής.

Όλα τα στοιχεία του Γραφείου, από τα διαχωριστικά έως και τα έπιπλα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από εμάς μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια έτσι ώστε να ανταποκρίνονται 100% στις ανάγκες των λειτουργιών και του χώρου.

Τα φωτιστικά επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης φωτοτεχνίας και ντιμάρονται αυτόματα μέσω αισθητήρων ανάλογα με το εξωτερικό φως έτσι ώστε να διατηρείται σταθερή η φωτεινότητα στους χώρους εργασίας.